Популярний голлівудський актор Джеремі Аллен Уайт, відомий за серіалом "Shameless" вперше став татом. Відповідні знімки з новонародженим опублікувала його дівчина в Instagram.

"Езер Біллі Уайт 20.10.2018. Ласкаво просимо, мила дівчинка. У світі стало набагато яскравіше", - написала вона.

Дівчина Джеремі, актриса Еддісон Тімлін, народила доньку в суботу, 20 жовтня. Хоча пара офіційно оформила свої стосунки, разом вони вже досить давно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Джеремі і Еддісон познайомилися ще в 2008 році, коли йому було 17 років, а їй – 19. Тоді у них зав'язалася дружба, а стосунки переросли в романтичні всього пару років тому. І тепер 27-річний актор тримає на руках свого первістка.

Пара розповіла про радісну подію всьому світу ще влітку. Тоді, вітаючи свою дівчину з днем народження, Джеремі зазначив, що найкраще ще тільки попереду і вона буде найкращою мамою на світі.

Джеремі поки що не публікував повідомлення про народження дитини в Instagram, однак на останніх термінах вагітності Еддісон постійно говорив, як чекає свого первістка і моменту, коли зустрінеться з нею.

"Ми збираємося відвести її додому в Нью-Йорк на вихідних і мої батьки прийдуть до неї. Це їх перший онук. Бачити їх першу зустріч буде неймовірно", - розповів Джеремі після пологів друзям.

Нагадаємо, голлівудська актриса зворушила знімком з новонародженою дочкою. Хадсон поділилася сімейним фото.

Як повідомляв "Знай. ua", страшний діагноз Меган Маркл поставив на вуха весь світ. Всі впевнені, що незабаром королівську сім'ю чекає поповнення у вигляді здорового і красивого малюка, проте, медики кажуть, що не все так просто.

"Знай. ua" писав, як виглядають самі красиві діти знаменитостей. Цих дітей чекають світові подіуми.