Зірка "Гра Престолов" Хафтор Бьернссон одружився на своїй мініатюрної обраниці. Нею стала Келсі Хенсон, 28-річна офіціантка. Пара разом майже рік.

Закохані познайомилися в 2017 році в канадському барі, де на той момент працювала Келсі. Вони обидва зізнаються, що це була любов з першого погляду. Пару не бентежить ні різниця у зрості в 49 см, ні короткий термін відносин, ні навіть нападки шанувальників з-за такого незвичайного союзу.

Хенсон попросила у актора автограф і з тих пір вони нерозлучні. Напередодні пара повідомила громадськості про весілля і опублікувала чорно-білі фотографії.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"З великим задоволенням я тепер можу назвати Келсі Морган Хенсон моєю дружиною! Я буду тримати цю прекрасну жінку за руку і в горі, і в радості до кінця наших днів" Хафтор Бьернссон

Келлі у своєму мікроблозі зізналася, тепер вже чоловіка, в любові: "Я люблю тебе і буду любити завжди. Обіцяю бути поруч з тобою, як б життя нас не відчувала. Я люблю тебе, малюк!"

Однак не всі шанувальники пораділи за молодят. Деколи на пару сипляться образи, де його звинувачують у насильстві або вважають своїм обов'язком залізти парі в ліжко і поцікавитися, як же їм вдається займатися інтимом.

Однак підтримки найсильніша людина планети і офіціантка отримують в рази більше. Вони, на думку фанатів, виглядають разом хоча і трохи комічно, але дуже зворушливо.

У 29-річного Хафтора зріст 206 см, тоді як у його обраниці всього 160 див. Він успадкував такі розміри від батька і діда. Батько був 203 см, а дід – 207 див. Він тричі ставав найсильнішим людиною Ісландії і в 2018 році завоював титул найсильнішої людини планети.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" розповіла про зустріч з голим Бібером. Сама затята фанатка Бібера.

Як повідомляв "Знай. ua", зірка Ігри Престолів шокувала відвертим зізнанням. Вона вразить вас своєю розповіддю.

"Знай. ua" писав, що творець культової "Ігри престолів" повідомив дату виходу нової книги.