Скандальна українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, була екстрено госпіталізована в Москві.

PR-директор співачки Дар'я Бурлакова розповіла про стан Лободи порталу "360".

"У неї під час репетиції стався напад, підозра на обструкцію нирки. Сподіваємося, що все обійдеться. Поки за планом у нас репетиція в „Крокусі“ сьогодні" Дарина Бурлакова

Відомо, що незадовго до нападу Світлана Лобода скаржилася на гострі болі в животі. ЗМІ повідомили, що стан співачки лікарі оцінили як середній. Незабаром медики вирішать, потрібна артистці операція або ж все обійдеться й так.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Зазначимо, що 25 жовтня у Лободи запланований концерт в "Крокус сіті холі", вільних місць на який вже майже не залишилося. Ціна квитків варіюється від п'яти до 25 тисяч рублів. Чи відбудеться шоу, поки не відомо.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода 18 жовтня, в день свого народження, виставила зворушливий кадр з доньками Євою і Тільда і за все подякувала небо.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у четвер, 18 жовтня, скандально відома українська співачка Світлана Лобода, яка нині живе і працює в Росії, відсвяткувала 36 день народження.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 36 років. Так, артистка виставила пікантне селфі в смугастому піджаку на голе тіло і заінтригувала незвичайним хештегом.