Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси, кінний клуб і навіть сантехніків. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати фірму, де купила собі парку з хутром. А може отримала бартером, за рекламу?

Так на фото Анастасія Волочкова позує в теплій парці з хутром на прогулянці. За спиною артистки видно храм, біля якого вона прогулюється. У підписі до фото балерина безбожно рекламує куртки, а одну з них одягла на себе для фотографії. Крім парки, капюшоном якої Волочкова закрила майже всю голову, вона одягла темні штани і черевики на високій платформі.

"В таку прохолодну і похмуру погоду навіть не хочеться виїжджати з селища. Я можу дозволити собі таку свободу. І замість поїздки в місто, просто прогулятися і вирішити всі питання по телефону. А хутряний пуховик-парка з лисицею порятунок від холоду! Так тепло і затишно!", - підписала фото балерина, вказавши сторінку, на якій можна придбати таку річ.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Зазначимо, що шанувальники не оцінили старань балерини прорекламувати пуховик, а ще не люблять її вихваляння. Свою думку щодо цієї фотографії користувачі залишили у коментарях.

"Реально парка страшна. Так і тварин шкода. Ні за що б змученого звіра на собі не носила", "Настуся, а навіщо вам виїжджати з селища? Начебто ніхто з вами не дружить, і не кличуть на заходи. Пройшлися ось повз храм... Побарижили рекламою і додому, там же диван, а ви пенсіонерка", "А при чому тут фон з Храмом? Совість і душа є?", "Так Анастасія погрожувала книгу писати, а пише, що вільна і по телефону книгу диктує?", "Реклама хутра тварини – відстій! Жлобство!", - пишуть розгнівані фоловери.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова викликала хейтерів на танцювальний батл.