Смерть зірки "Дизель шоу" Марини Поплавської стала не тільки трагедією для всієї країни, а й, на жаль, приводом нажитися на акторці. Шахраї активно використовують її ім'я, аби заробити легких грошей.


Нещодавно у мережі створили численні фейкові акаунти, де збирають чималі суми нібито від родичів покійної, так званий "благодійний фонд". Помітили аферистів у житомирській поліції, копи вирішили терміново повідомити всім про злочин, аби ніхто з довірливих фанатів не потрапив на гачок.


До силовиків зі скаргою вже звернулися близькі учасниці "Дизель шоу":

"Родичі Марини Поплавської закликають українців не довіряти будь-яким подібним повідомленням. Ніяких зборів благодійних коштів від громадськості вони не оголошували і просять не спекулювати на доброму імені рідної людини", - прокоментували у поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Як відомо, актори "Дизель шоу" поки що перебувають на реабілітації. Єгор Крутоголов і Яна Глущенко виписані з лікарні, у них переломи ноги і розірвані зв’язки.

Олександр Бережок знаходиться вдома з двома переломами на нозі, Євген Гашенко — з переломами пальців ніг, Євген Сморигін — з вивихом пальців, розривом зв’язок і компресійним переломом хребця.

У Вікторії Булітко численні забої, у Максима Неліпи переломи двох ребер і пальців ноги. На відновлення акторам знадобиться від двох до чотирьох місяців.


Не так давно команда "Дизель шоу" ухвалила рішення про те, що осінній тур "Very Special Original Party" перенесено на початок 2019 року у зв'язку зі смертю колеги.


Дивіться: прощання з Мариною Поплавською у Житомирі


Нагадаємо, спливла важлива таємниця покійної Марини Поплавської.
Як повідомляв Знай.ua, ролик з Поплавською продовжив зворушливий флешмоб.
Також Знай.ua писав, у "Дизель шоу" зробили важливу заяву щодо загибелі Поплавської.