Скандальна українська співачка Аліна Гросу показала своїм шанувальникам образ на Хеллоуїн. На знімку, який Аліна виклала в Instagram, вона позує з яскравим макіяжем, ріжками і в червоній сукні.

"Мертва наречена", "Дуже страшно", "Торішній образ дуже грубий", - пишуть шанувальники.

Артистка пише, що вже повним ходом готується до святкування найстрашнішого дня року - 31 жовтня.

"Знаю, багато хто не люблять Хелловін... Але я фанат будь-яких свят, вони піднімають настрій, тому я, користуючись нагодою, планую святкувати його і в цей раз, створюючи чарівно-казкову атмосферу і для свого оточення і для себе...
Вирізаю гарбуза шукаю спайдермена по TV, на задньому фоні, транслюють дитячий фільм "Каспер" готую гарбузовий відьминський крем-суп кекси з бруду (шоколадної крихти) з привидами зверху (ванільним морозивом)...і паралельно розглядаю варіанти костюмів. На цьому, власне кажучи, і застрягла..не знаю що вибрати", - пише Аліна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що співачка українського походження Аліна Гросу, яка вже тривалий час живе в Росії, продовжує дивувати шанувальників сміливими експериментами, а в деяких навіть викликають заздрість.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Нещодавно в своєму Instagram артистка опублікувала чергову пікантну фотосесію: леопардові штани, про які вже складають численні анекдоти і жовта шкіряна куртка на голе тіло.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Втім, деяким такий образ зовсім не сподобався: "душевний порив" Гросу назвали занадто вульгарним. Сама вона поки не реагує на такого роду критику, адже під її знімками частенько пишуть подібні коментарі.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Швидше за все, образ підібрано для зйомок у новому кліпі, всіх секретів артистка поки розкривати не стала. Гросу вже не вперше показує себе публіці практично без одягу.

Нагадаємо, Аліна Гросу розкрила кілька таємниць зі свого особистого життя.

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Гросу шокувала передплатників глибиною декольте в латексному боді.

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу перетворилася на розпусну медсестру без халатика.