У 2000 році, на самому початку стосунків акордеоніста Яна Табачника та Тетяни Недєльської, молода обраниця артиста не шкодувала теплих слів на його адресу:

"Хіба це вік для чоловіка? Тим більше для такого— талановитого, розумного, вічно юного душею. У нього неможливо було не закохатися",- говорила вона пресі.

Тетяна Недєльська та Ян Табачник
Тетяна Недєльська та Ян Табачник


Як відомо, після політичних змін і Революції Гідності в Україні (Ян Табачник був депутатом від "Партії Регіонів") співачка зникла з екранів і широкий загал потрохи почав її забувати, вже в середині 2016 року нагадала про себе, вирішивши повернутись на велику сцену.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


А тут, як сніг на голову, звалилася інформація про розлучення пари. Про це"Знай.ua" стало відомо про це з власних джерел.

Тетяна Недєльська та Ян Табачник
Тетяна Недєльська та Ян Табачник


Користувачі вже висловилися з цього приводу, і їхні думки зійшлися – мовляв, завадила різниця у віці, дружина могла зрадити, або у Табачника просто банально закінчилися гроші:

Тетяна Недєльська
Тетяна Недєльська

Тетяна Недєльська
Тетяна Недєльська

"Ой діду ! Якби не мав бабла то на х#р ти б їй здався ! Голова сивіє ,а дупа дуріє!"," Яка там могла бути любов! Грошей нахапати і втекла!", " Красуня і чудовисько ! Любов зла ... Це ж треба так гроші любити! Скільки ще прислів'їв і приказок можна згадати на цю тему! Але на жаль, на чужих помилках ніхто не вчиться!", " Мабуть, субсидію не могли оформити! А якщо чесно, то різниця в 30 років дає про себе знати, ніякі гроші не допоможуть!", " Це багатьох чоловіків стосується, які женуться за молодими! Так вам і треба!", "мабуть, підвела морковка і закінчилася капуста", "Як це огидно", "Про що думають? Жінці потрібен секс", "Та правильно, вона красуня", "Некрофільство якесь", "Цього і слід було чекати", - пишуть у коментарях.


Як відомо, свого часу дружина екс-регіонала Яна Табачника повідомила про порушення ПДР. При чому, за дуже дивних обставин.

Тетяна Недєльська
Тетяна Недєльська

Пікантності історії додала знахідка поліції: в салоні машини знайшли там пляшку спиртного та інші речі, зокрема презервативи. Над цим довго всі іронізували, але забули.


Сама власниця авто не знайшла аргументів, але довго виправдовувалася.


Дивіться: Тетяна Недєльська, співачка, дружина Яна Табачника


Нагадаємо, Ян Табачник розлучається з дружиною.
Як повідомляв Знай.ua, Україну захопила хвиля зіркових розлучень
Також Знай.ua писав, Брежнєва показала зворушливе фото з дорослою донькою.