Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій рекламує власний бренд спортивного одягу.

На фотографії Настя позує напівлежачи на дерев'яному парапеті під невеликим парканом. Для фотографії вона одягла спортивний одяг власного бренду. На ній чорні лосини з сіро-помаранчевими вставками, короткий чорний топ в тон лосинами і білі шкарпетки. Волосся співачки розпущене, а на обличчі майже немає макіяжу. Очі Насті прикриті, з чого шанувальники зробили висновок, що вона заснула і взагалі, їй потрібно більше відпочивати.

"Скільки ж любові ми вкладаємо в колекції NKsport і яке ж це щастя, коли я бачу ваші фото в наших речах. Це я до чого? А до того, що у нас продовжується super sale до Halloween – 60%. Заходьте на kasta.ua. Посилання в моєму профілі", - підписала фотографію Каменських.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нове фото в записі Насті Каменських.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Ти дуже гарна", "А де ж попа?", "Красива, нереальна, киця гімнастична", "Ти супер", "Вправи на лавочці корисні для фігури", "Богиня", "Колекція просто супер, якість відмінна", "Мила дівчинка! Прохання, не оголяй попу. Ти ж розумниця, красуня і трудівниця. А гарна попа для коханого", "Ви краща за будь-яких моделей!", "Спасибі вам, за такий нереально гарний одяг", "Круто, дуже красиво", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Каменських після Хеллоуїна заснула під парканом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.