Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію з гримерки в дивному вбранні.

Так, на фотографії, яку Лорак зробила стоячи перед дзеркалом, вона позує в строкатому комбінезоні з глибоким декольте, ще й на бретелях. Оскільки знімок чорно-білий, неможливо розглянути колір цього дивного вбрання, але видно, що воно розшите мереживом і, можливо, стразами. На обличчі Лорак яскравий макіяж, а волосся розпущене, але не таке пишне, як на більшості її фотографій.

Навіть найвідданіші шанувальники зазначили, що цей образ не найвдаліший у Лорак. Деякі навіть назвали його сільським, а деякі відверто розчаровані новим фото в записі співачки. Свою думку з приводу дивного вбрання фанати висловили в коментарях до публікації.

"Розчарувала мене", "Костюм не красивий знизу, все виділяється. Але ви як завжди красива", "Думаю, що вульгарно. Мені не подобається", "Жах, не талант показують, а сіськи-піськи", "А в чому її ідеальність? Можете сказати?", "Ну що сказати? Ні сіськи, ні піськи і жопа з кулачок. Дошка", "А стегна чому не наділа?", "Ну і вбрання. Маячня", "Це вже занадто", "Коли голова не відповідає тулубу", "Куди таке одягати? Чому голою відразу не вийшла?", "Що за вбрання? Виходили б вже зовсім без трусів", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.