Осінь часто стає приводом для смутку та депресії, адже на зміну похожим дням та сонцю різко приходить похмура негода. Але не варто впадати у відчай - вихід є, і ми прямо зараз його вам підкажемо!

Отож, топ фільмів, які можна буде переглянути уже цього місяця, оскільки листопад багатий на гучні кінопрем'єри.

"Богемна рапсодія" (Bohemian Rhapsody)

Біографічний фільм-мюзикл, який українські глядачі зможуть його побачити 1 листопада.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще


Кінокартина студії 20th Century Fox розповідає про життя і творчість легендарного британського гурту Queen від початку його заснування до виступу на концерті Live Aid в 1985 році.

"Оверлорд" (Overlord)

Військовий бойовик з елементами жахів, в Україні вперше його покажуть 8 листопада.

Події фільму, режисером якого став Джуліус Ейвері, розгортаються перед висадкою союзників у Нормандії.


"Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда" (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)

Світова прем'єра фільму відбудеться 8 листопада, однак "поттеромани" зможуть її побачити вже 15 листопада.

Сиквел "Фантастичних звірів і де їх шукати" (2016) покаже продовження історії відомого британського магозоолога Ньюта Скамандера, а також його друзів з першої стрічки Якоба Ковальські, Порпентіну і Квіні Гольдштейн.


"Суспірія" (Suspiria)

Детективний фентезійний фільм з елементами жаху вперше був показаний ще на Венеційському кінофестивалі 1 вересня, однак в українських кінотеатрах його можна побачити лише з 22 листопада.

"Король Данило" (King Daniel)

22 листопада кінотеатри зберуть прихильників українського кінематографу, щоб переглянути історію про легендарного князя Данила та його брата Василька.


"Робін Гуд" (Robin Hood)

В Україні стрічка вийде 29 листопада. Екранізація історії про героя англійських балад вже не вперше виходить на екрани кінематографу, однак творці фільму з компанії Lionsgate намагались подати новий погляд на всім відомий сюжет.

Нагадаємо, компанія Warner Bros. випустила новий тизер супергеройського фільму "Аквамен".

Як повідомляв раніше Знай.ua, компанія HBO показала трейлер третього сезону серіалу "Справжній детектив".

Також Знай.ua писав про те, що відомий американський актор Рамі Малек став мемом після того, як відмовився передати привіт відео для своєї фанатки.