Німецька акторка і фотомодель Діана Крюгер народила свою першу дитину від зірки серіалу "Ходячі мерці" Нормана Рідуса. Про це повідомляє видання People. Однак новоспечені батьки не коментують поповнення у сім'ї.

Всю вагітність Діана Крюгер тримала у секреті подробиці, тому наразі невідомо ані стать, ані ім'я первістка акторки.

У ЗМІ заговорили про першу вагітність Діани Крюгер під час Каннського кінофестивалю. Тоді акторка одягала сукні вільних фасонів, які дозволяли їй приховати зміни у фігурі, а також утримувалася від алкоголю. Тоді новину про поповнення пара офіційно не підтверджувала.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відзначимо, що у обранця Крюгер вже є 18-річний син від Хелени Крістенсен. Поки закохані не планують святкувати весілля. Вони почали зустрічатися в 2016 році і тривалий час приховували свої стосунки від громадськості. Можливо, що тепер, після народження малюка, Норман вирішиться зробити своїй обраниці пропозицію руки і серця.

Нагадаємо, раніше Діана була заміжня за зіркою французького кіно Гійомом Кане, а також зустрічалася з Джошуа Джексоном.

Зустрічатися Діана і Норман почали в березні 2017 року, познайомившись до цього на зйомках фільму в 2015, а дебют в якості пари приберегли для червоної доріжки "Золотого глобуса" в січні 2018.

Раніше ми писали, що відома актриса Хіларі Дафф нещодавно народила другу дитину. І без забобонів вирішила показати її в мережі і познайомити світ з дочкою. Відповідне фото Дафф опублікувала в Instagram.

Також ми писали, що популярна українська співачка рудоволоса красуня Світлана Тарабарова всього місяць тому народила первістка для свого чоловіка і продюсера Олексія Бондара. Але тепер артистка вирішила повернутися до активної діяльності.

Так, на сторінці Тарабарової в Instagram з'явився фрагмент нового кліпу, а цілком нову відеороботу співачки і композитора можна подивитися на офіційному каналі в YouTube.

Нагадаємо, Піппа Міддлтон вперше стала мамою. У 35 років вона народила першого хлопчика.

Як повідомляв "Знай. ua", принц Гаррі може кинути вагітну Меган. Експерт зробив шокуючу заяву.

"Знай. ua" писав, що знаменитий кіт-екстрасенс показав, кого народить Меган Маркл.