Відоме російське "чоловіче" видання MAXIM готується представити новий ТОП найсексуальніших жінок.

До списку "100 найсексуальніших жінок Росії" потрапили відразу кілька відомих українок, які свого часу роздягалися для відвертих фотосесій спеціально для цього журналу.

Згідно з інформацією, опублікованою на офіційній сторінці видання в Instagram, наразі редакція журналу проводить опитування серед читачів, яке має допомогти у подальшому приступити до створення рейтингу. Саме за підсумками читацьких голосів і буде визначено кінцевий варіант списку "100 найсексуальніших жінок Росії".

На даний момент в рейтинг російського журналу потрапили такі українські красуні.

Віра Брежнєва

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Відома українська співачка, а також колишня учасниця групи “ВІА Гра” Віра Брежнєва.

Відзначимо, що зараз Брежнєва живе і працює в російській столиці та часто виступає в містах РФ на різних фестивалях і дає свої концерти. Щоправда співачка іноді все ж відвідує Київ.

Регіна Тодоренко

Однією з найбільш сексуальних жінок Росії редакція журналу MAXIM вважає і знамениту українську телеведучу Регіну Тодоренко, яка набула великої популярності завдяки ролі ведучої туристичної програми "Орел і Решка". Відзначимо, що на даний момент зірка живе і працює в Москві. Регіна при надії – ведуча чекає дитину від російського співака Влада Топалова. Сама зоряна пара недавно побралася, і Регіна всього кілька днів тому відзначила свій дівич-вечір.

Світлана Лобода

В даному рейтингу чоловічого журналу вже не вперше опиняється і скандально-відома українська поп-співачка Світлана Лобода. Артистка, як і інші українки з даного списку, живе і працює в столиці Росії. При цьому Лобода лише зрідка відвідує Україну, хоча все ще має там нерухомість.

Настя Каменських

У рейтинг MAXIM також потрапила і Настя Каменських, яка не так давно припинила співати дуетом з Потапом і вважала за краще сольну кар’єру. Виконавиця, на відміну від своїх колег, проживає в столиці України, проте не грішить можливостями представити свої пісні на російських каналах радіо і телебаченні.

Анна Седокова

Також в зоряний топ потрапила і українка Анна Седокова, яка переїхала жити і працювати в Росію. Там зірка намагається активно налагодити не лише свою кар’єру, а й особисте життя. При цьому лише зрідка Седокова наважується провести концерти в Україні.

Нагадаємо, українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, вирішила оригінально привітати свою подругу з днем народження - артистка написала зворушливі слова під фото, де позує з величезними букетами троянд.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співака Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, оприлюднила фото, на якому позує в піджаку на голе тіло.

Також "Знай.ua" писав, Віра Брежнєва показала зворушливе фото з дорослою донькою