Український репер Freel (Андрій Фріл) випустив трек про бої за Донецький аеропорт.

Про це співак написав на офіційній сторінці в Facebook.

"Я випустив свою найсильнішу пісню. За все життя. Вона називається "Спалах", це заголовний трек альбому", – пише Андрій.

Пісню було написано під час останніх боїв за Донецький аеропорт. Трек "Спалах" розповідає історію хлопця, який гине і телефонує матері з-під завалів після руйнування терміналу. Мати серцем відчуває, що син є на межі життя та смерті, але ще не знає про це.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Тоді ми всі оновлювали стрічку і чекали новин. В мені пульсувало: "Я зобов'язаний щось зробити, не можна сидіти, склавши руки". І написав "Спалах". Плакав і писав, знову писав і знову плакав," – додає автор.

Виконавець Андрій Фріл випустив цей трек тільки зараз. Хоча написав його ще в ті дні та його друг письменник Артем Чех не раз казав йому, що трек треба випускати одразу.

Але репер зауважив, що за цей час пісня кілька разів переписувалася. На фронті був його друг Артем Чех, що допомогло співаку створити цю пісню такою, як її побачив глядач.

"Я почав редагувати пісню, доповнювати, переписувати, купу разів міняв аранжування, уявляючи на місці героя треку кращого друга", – ділиться Freel.

Репер вже виконував цей трек – для кіборгів, членів "Добровольців Божої Чоти", на арт-хуторі Обирок.

"Хлопці уважно слухали, потім підходили, казали, що сподобалось, питали, де можна знайти пісню. Абсолютно всі кажуть мені, що це мій кращий текст. Не впевнений, що колись зможу краще – хоча колись я так думав про "Чорний дим". Сподіваюсь, більше не буде приводу вихаркувати кров'ю такі пісні", – пише Андрій.

Я випустив свою найсильнішу пісню. За все життя. Вона називається «Спалах», це заголовний трек альбому. Трек...

Geplaatst door Андрій Фріл op Dinsdag 6 november 2018

Нагадаємо, "Не хвилюйся, я на Майдані, людям там потрібна моя допомога. Цілую, твій Жорік", - мати героя "Залізної сотні" роками шукає вбивць сина. Серце рідної людини відчувало біду задовго до трагедії.

Як повідомляв Знай. ua, українська група перетворила Революцію Гідності і Іловайськ в музику. Ніякої вигадки, за кожним словом - реальні долі людей.

Знай. ua писав, що секретна зброя України, аналогів якому немає в світі. Зазвичай ворожа атака на воді прихована, несподівана, тому ці хлопці завжди готові до будь-яких провокацій.