Сьогодні в 2018 році, ближче до кінця "десятих" років двадцятого століття, музиканти і артисти вельми активно поєднують різні жанри. Варто погодитися, іноді виходить дуже гарна колаборація, наприклад, як у "Бі-2" та "Oxxxymiron".

А зараз з'явилася інформація, що той самий російський рок-гурт "Бі-2" і популярна співачка Монєточка, в рамках нового проекту "Курта Кобейна" записали спільну пісню "Нитки ДНК".

Про це стало відомо завдяки опублікованому на YouTube-каналі гурту відеокліпу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Цю пісню написав наш друг Олег Чехов. Коли Льова (Єгор Бортник, вокаліст гурту. — ред.) її почув, він відразу запропонував запросити Монеточку", - заявив гітарист музичного колективу Олександр Уман (Шура).

За його словами, голоси в пісні зійшлися "дуже цікаво" і вийшла чудова композиція. Режисером кліпу став Ігор Шмельов, який раніше працював з гуртом.

Варто нагадати, що число переглядів на відеосервісі YouTube хіта гурту KAZKA "Плакала" перевалило за 100 мільйонів. Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці колективу в соцмережі Facebook. У повідомленні говориться, що кліп набрав більше 100 млн сумарних переглядів у мережі.

"Плакала! 100 мільйонів сумарних переглядів на YouTube! Це історія про те, як реальність у багато разів перевершує будь-які очікування. Це про нашу з вами любові", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 4 листопада в Північній Іспанії завершилася одна з найпрестижніших музичних премій – MTV Europe Music Awards-2018. Десятки знаменитих музикантів приїхали в місто Більбао, засвітивши розкішні вбрання.

Відомо, що в 2018 році відбулася 25-та церемонія вручення нагород MTV Europe Music Awards-2018. Знаменитості, чиї хіти протягом року підкорювали світові чарти, пройшли по червоній доріжці.

Зокрема, на церемонії засвітилися співачки Каміла Кабельйо, Нікі Мінаж, Дуа Ліпа та Джанет Джексон. Кубино-американську співачку Камілу Кабельйо з легкістю можна назвати тріумфатором вечора. Зірка отримала нагороди у чотирьох номінаціях.

Нагадаємо, Джамала перетворилася чи то на Леді Гагу, чи то на Лободу.

Як повідомляв Знай.uа популярна акторка народила від зірки "Ходячих мерців": фанати радіють.

Знай.uа писав, хіт Каменських змушує дівчат присідати: як це працює.