До кінця 2018 року залишилося зовсім трохи, і вже пора підбивати довгоочікувані підсумки. Які ж події найбільше обговорювали у році, що минає? Про 5 найбільш гучних скандалі зі знаменитостями передає Clutch.

Розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

Навесні Брежнєва вирушила на відпочинок з мамою, сестрами і дочками в Італію. Заради відпочинку вона навіть пропустила премію Муз-ТВ, де номінувалася як найкраща виконавиця. Через це шанувальники вирішили, що шлюб Меладзе і Брежнєвої тріщить по швам.

Земфіра образила молодих співачок Монеточку і Гречку

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відома співачка Земфіра написала в Facebook-групі пост, який відразу ж став скандальним. У ньому вона образила 18-річну співачку Гречку і 20-річну Монеточку. На думку Земфіри Гречка - негарна і не вміє співати, а у Монеточки "огидний" голос. Пост з часом став інтернет-мемом.

Зради чоловіка Ані Лорак

Влітку 2018 року в ЗМІ потрапило відео, на якому чоловік Ані Лорак Мурат обіймає київську тусовщицю Яну Бєляєву в караоке-барі. Ситуація викликала величезний резонанс у мережі, після якого з'явилися новини про розлучення пари, адже Ані навіть зняла кільце. Джерела стверджують, що це не перша зрада Мурата.

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл

Принц Гаррі одружився на американській актрисі із звичайної сім'я. Вона за всіма критеріями не підходила на роль герцогині: вже була заміжня, має афроамериканське походження, знімалася у відвертих сценах. Але принц Гаррі показав всьому світу, що кохання не має перешкод і що навіть королівська сім'я йде в ногу з часом.

Дискваліфікація переможниці конкурсу Міс Україна

У вересні 2018 комітет "Міс Україна" дискваліфікував переможницю конкурсу. 23-річна киянка Вероніка Дідусенко підписуючи договір не вказала, що вона заміж і у неї є 4-річна дитина.

Нагадаємо, українських красунь нахабно присвоїли для рейтингу найсексуальніших жінок Росії.

Раніше Знай.ua повідомляв, Монеточка прийшла на "Поле чудес" і подарувала Якубовичу ляльку вуду.

Також Знай.ua писав, Лорак показала, як виглядає перед концертом у російському місті.