Заради грошей і слави зірки часто готові буквально на все. Про найбільш божевільні вчинки, на які йшли світові знаменитості заради народної любові, передає Clutch.

Ештон Кутчер

Після того, як Кутчер отримав роль Стіва Джобса, він вирішив повністю вжитися в образ. Ештон слухав музику, яку любив Джобс, вивчив біографію бізнесменів, якими Джобс захоплювався, і навіть намагався скопіювати його ходу. І все б нічого, але дієта підприємця, яка складається здебільшого з фруктів, трохи не погубила актора. Він схуд на 8 кілограмів і у нього почала відмовляти підшлункова.

Кеті Холмс

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

До зустрічі з Томом Крузом Кеті не була в числі найпопулярніших голлівудських актрис, тому багато шанувальників ставили їх почуття під сумніви. Ходили чутки, що актор проводив кастинг на роль своєї дружини, на якому побувала навіть Скарлетт Йоханссон, але вибрав Холмс після того, як вони перетнулися на зйомках фільму.

Дуейн Джонсон

Скеля прославився на WWE, де швидко завоював серця публіки. Проте, ходять чутки, що навіть на піку популярності Дуейн не подобався собі, тому вирішив вдався до косметологічної операції: зробив ліпосакцію грудної клітки, від чого м'язи стали більш рельєфними.

Мішель Вільямс

Багато хто був незадоволений, коли почув новину, що Мішель зіграє Мерилін Монро в байопіку про актрису. Але вона зробила все, щоб ідеально втілити образ: Вільямс навіть носила ремінь на колінах, виробляючи ходу, як у Мерілін.

Тейлор Свіфт

Давно вже не секрет, що Свіфт в композиціях частенько перемиває кісточки своїх екс-хлопців, розповідаючи про проблеми з ними широкій публіці у творчій манері. У її послужному списку треки про стосунки з Гаррі Стайлс, Тейлором Лотнером, Джо Джонасом, Джейком Джілленхолом і Корі Монтейтом.

Нагадаємо, 12 фото знаменитостей, які змушують повірити в реінкарнацію.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Тейлор Свіфт продає найдорожче за $3 мільйони, про це мріє кожен.

Також Знай.ua писав про 17 найбільш скандальних фотографій папараці в історії.