Український співак та улюбленець мільйонів жінок Олег Винник днями порадував своїх шанувальників грандіозним шоу.

Олег Винник
Олег Винник

Концерти проходять 7 та 9 листопада. На перший концерт співака зібралася 10-тисячна аудиторія.

Співак підкреслив, що шоу "Ти в курсі" стало підсумком багатомісячної роботи артиста і його команди.

"У мене залишилися чудові враження. 10 тисяч людей в залі - це моя публіка і я точно знаю, що вони прийшли сюди не заради декорацій і не заради шоу. А в першу чергу для того, щоб через пісні отримати частинку любові і віддати її взамін", – розповів Винник.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Спеціально для концерту співака на майданчику Палацу спорту встановили унікальну сорокаметрову сцену з логотипом OV, багаторівневий партер, динамічні конструкції, а також рухомі екрани у вигляді величезних кубів загальною площею 2 тисячі квадратних метрів.

Співак по-справжньому вразив глядачів яскравим світловим шоу і спецефектами, для чого було встановлено 120 тонн декорацій, 800 світлових приладів.

Кожна пісня супроводжувалася ексклюзивної візуалізацією на екранах, що відображає окрему історію. У центрі всього дійства, звичайно ж, залишався артист, який навіть на масштабних майданчиках вміє взаємодіяти зі своїм глядачем.

У мережі опубліковані сотні фото, відео і захоплених відгуків про концерт співака.

"Міць", "Вибухово", "Це було неймовірно", "Найкраще шоу", "Не перестаю дивуватися артистом", "Пишаюся кумиром", "Це було щось феєричне: шоу-програма у поєднанні з чудовою сценою і піснями Олега Винника - це словами не передати, там треба бути! Олег, дякую Вам і всій Вашій команді за мегакрутий концерт і атмосферу радості і щастя, яка панувала вчора в київському Палаці спорту! - пишуть фанати співака.

Повітряні акробати додали особливий шарм виступу Олега Винника.

Не обійшлося й без повітряних куль, які сипалися на голови глядачів.

Співак виконав на концерті свої популярні хіти, які підспівував весь зал.

Нагадаємо, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі кумедне фото з подарунком від шанувальниць.

Як писав раніше Знай.ua, окрім співів та активного заняття спортом український співак Олег Винник, як виявилося, вміє непогано куховарити.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український співак Олег Винник, улюбленець мільйонів жінок черговий раз опинився в епіцентрі уваги.