Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість отримала премію ELLE Style Awards 2018 в номінації "Натхнення року". Так, артистка поспішила поділитися радісною новиною з фанатами, позуючи в довгій розкішній сукні.

"Вчора отримала премію ELLE Style Awards 2018 ☺️☺️☺️ в номінації «Натхнення року»❤️ Спасибі @elle_ukraine і вам , що надихаєте надихати ☝🏻😁 як вчора я і сказала зі сцени, «я люблю обійматися на вулиці або в кафе з людьми, що віддячують за свої зміни 🙈 це неймовірне відчуття, знати, що ти робиш навіть незнайомих людей трохи щасливіше 💋☺️ це те, що надихає мене ☝🏻А в чому ви черпаєте натхнення?", - поцікавилася Луценко. Фолловери залишилися в захваті: "Вітаааююю!!!🎉🎉🎉 Красуня👍", "Аніта, яка Ви все-таки чудова людина! І вітаю Вас з нагородою!", "Вітаю! Дякую за поради і 14 днів без цукру, які продовжились більше ніж на місяць 🤗", "Натхнення : у таких успішних людей, як Ви. Ви - приклад і величезна мотивація. Спасибі, що є така Аніта😊", "Аніта, спасибі Вам. Ви справжня муза.".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.