Слава і гроші не можуть врятувати від трагедій, а знаменитості страждають так само як і звичайні люди. Втрата рідної людини - це найстрашніше, що можна пережити в житті, а змиритися з втратою виходить не кадому. Про це передає Clutch.

Володимир Кузьмін

У грудні 2002 року була вбита старша дочка музиканта Єлизавета. Вбивцею дівчини виявився її молодий чоловік Володимир.

Через сім років син Кузьміна Степан випав з вікна квартири, подарованої батьком. Експертиза встановила, що від непогашеного недопалка у квартирі сталася пожежа. Хлопець хотів врятуватися, перебравшись по карнизу на сусідський балкон, але зісковзнув.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олена Захарова

Зірка серіалу "Кадети" втратила восьмимісячну доньку Анну-Марію, яка померла від гострої вірусної інфекції. У дитини почалася температура і Захарова вирішила, що це звичайна застуда, тому лікувала її звичайними ліками. Пізніше довелося викликати швидку і відвезти Анну-Марію в лікарню, але було надто пізно. Вона померла через шість днів.

Ада Роговцева

Народна артистка Радянського Союзу пережила втрату сина. Костянтин загинув у 2012 році невиліковної хвороби, яку отримав внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС. Йому повинно було виповнитися 50 років.

Ірина Безрукова

У 2015 році помер син актриси від першого шлюбу Андрій, якому на той момент було 25 років. Він був знайдений мертвим у своїй квартирі.

Дмитро Пєвцов

Син Дмитра Пєвцова і Лариси Блажко Даніїл впав з третього поверху і пошкодив хребет. Він загинув після тривалої реанімації.

Нагадаємо, колишня дружина Кузьміна відкрила таємницю його стосунків з Пугачовою.

Раніше Знай.ua повідомляв про зірок, які пережили непоправну втрату і втратили своїх дітей.

Також Знай.ua писав, легендарна актриса Ада Роговцева відвідала Одесу, де зі сцени звернувся до українців і поговорила про війну на Донбасі і розповіла, що кожен з нас повинен зробити вже сьогодні.