Відома своїми скандальними витівками російська балерина Анастасія Волочкова продовжує викладати в Instagram провокаційні фото.

Підписники і шанувальники її "творчості" повинні були звикнути до недоречних, а іноді і зовсім – зухвалих акцій, однак балерина продовжує дивувати. І сюрпризи, найчастіше, вельми неприємні. В цей раз у підписників зірки просто здали нерви.

Вся справа в тому, що Анастасія Волочкова опублікувала в Instagram серію знімків з білою накидкою і поцікавилася у підписників, чи йде їй хіджаб, чим викликала хвилю обурення у підписників.

Користувачі мережі, як і зазвичай, не стали проходити повз оновлення на сторінці балерини і тут же почали залишати різного роду коментарі. Більшість з них були негативними: фолловери засудили поведінку зірки, зазначаючи, за те, що вона вибрала такий незвичайний антураж:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Нічого Вас вже не зробить краще", "Згодна, до хіджабу це дуже далеко.. Хіджаб, декольте, раніше ноги на паху мужика ….якось все дивно", "До хіджабу цього разу дуже далеко", "На саван схоже це покривало! Щось мені не дуже, колір потрібен інший і носять хіджаб не так", "Це не хіджаб…", "Гамівна сорочка вам піде. Вистачить настя бухати і курити! Посміховисько. Синя білка рулить усіма вашими вчинками! Фу… мерзота!!!!".

Інтернет-користувачі припустили, що Волочкова вирішила вийти заміж за мусульманина.

Варто нагадати, що шанувальники Анастасії Волочкової ще не встигли відійти від її минулих стосунків, як скандальна російська балерина обзавелася новим залицяльником. Все частіше у Instagram-акаунті світської левиці з'являються знімки загадкового обранця, обличчя якого поки залишається в таємниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно Ріанна взяла участь у шоу на каналі НТВ "Нові російські сенсації". Так, в ефірі розлючена артистка вигнала з квартири паралізованого батька, його цивільну дружину та її доньку, а потім штовхнула ні в чому невинну собаку.

Нагадаємо, Волочкова в поїзді похвалилася невидимими фанатами.

Як повідомляв Знай.uа посунься, Волочкова: вагітна Тодоренко роз'їхалася в шпагаті.

Знай.uа писав, любов змінила Волочкову до невпізнання: нарешті помила голову.