Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, що справедливо визнана однією з найсексуальніших і найбажаніших жінок світу, була необережною зі своїми особистими еротичними фотографіями. Так, в Мережі з'явилися фото, де дівчина купається абсолютно голою, і всі її принади виставлені напоказ. Знімки почали вилучати особисті агенти моделі, однак ті вже розлетілися по всьому Інтернету, а шанувальники масово почали зберігати їх собі. На кадрах видно, як дівчина хлюпається в море на світанку, а фотограф, напевно знаходиться з нею в дуже близьких відносинах, знімає її пружні груди і витончений профіль в кращих ракурсах.

Алессандра Корін Марія Амбросіо є беззмінною учасницею показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм. У своєму досить юному віці, модель вже стала обличчям Christian Dior, Armani Exchange, Next, та інших модних брендів, а також однією з ангелів Victoria’s Secret.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще


Крім основної роботи на подіумі в рекламних кампаніях і фотосесіях, вона активно співпрацює з Національним суспільством розсіяного склерозу в США і Бразилії, знімається в кіно, є засновником авторської лінії купальників Alessandra Ambrosio by Sais (спільно з бразильським виробником пляжного одягу Rosa Cha). За даними одного з найбільш впливових у світі моди новинних сайтів models com , красуня зайняла другу позицію (після Адріани Ліми) у рейтингу найсексуальніших представників своєї професії і увійшла в категорію "ікони індустрії". У 2016 році вона також потрапила до числа десяти найбільш високооплачуваних топ-моделей світу з сумарним доходом в $5 мільйонів (за версією журналу Forbes).

Як раніше повідомляв Знай.uа Одна з найуспішніших моделей в історії бренду Victoria’s Secret, 28-річна південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, приміряла на себе образ спокусливої наїзниці і поділилася знімками в нижній білизні.

Зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій позує в нижній білизні, замшевій куртці, ковбойському капелюсі і чобітках. Шанувальники моделі можуть у всіх подробицях розгледіти її ідеальну фігуру, а також і довгі стрункі ноги.

"Я вибачаюся за публікацію, але не кожен день ви буваєте ковгерл",- підписала знімок Кендіс.

Також нагадаємо, що модель Березня Ханттакож є ангел Victoria's Secret, готова подати до суду на фотографа, застало її без трусиків. Фото опубліковано без згоди Марти фотографом Крістофером Петерсоном.

Раніше ми писали, що Алессандра Амбросіо вже радувала шанувальників відвертим фото, обвалявши груди в піску.