Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила похвалитися, що тричі прикрасила обкладинку російської редакції журналу Cosmopolitan.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Ольга Бузова опублікувала відразу три варіанти обкладинки журналу, які вона прикрасила. На одному з фото співачка позує у ліжку в ніжному білому платтячку, а на її шиї висять навушники. На цій обкладинці стаття про Ольгу має назву: "У ліжку з Ольгою Бузовою".

На другий обкладинці артистка позує в синьо-картатому платті, з розпущеним волоссям і чубчиком. Тут стаття про неї має назву "Феномен Ольги Бузової". А ось на третьому варіанті з тим же заголовком телеведуча позує в червоному платті з пікантним розрізом на нозі. Тут її волосся теж розпущене, сама Ольга мило посміхається.

"Урааа! Нарешті я можу вам про це розповісти. Я мріяла про одну обкладинку @cosmopolitan_russia, а тут відразу ТРИ! Я повністю довірилася команді й особисто @alionapeneva_cosmo. Хоча завжди особисто, і дуже уважно погоджую всі матеріали, і тим більше обкладинки. Всі фото і сам журнал я побачила лише на презентації в честь моєї грудневої обкладинки на вечірці Cosmopolitan. І знаєте що... не пошкодувала. Команда Космо справжні професіонали своєї справи. Справжнє щастя стати першою в історії @cosmopolitan у кого відразу і три обкладинки. Причому ще й новорічного номера, та ще й музичного! У цьому випуску редакція Космо зібрала найпопулярніших артистів сучасної Росії, а мене ось так скромно поставила їх очолити. Як вам мої образи? Мені особисто дуже незвично бачити себе з чубком. Гортайте вправо і голосуйте за кращу обкладинку – 1, 2 або 3?", - підписала фотографії артистка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.