Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати коротенький уривок з репетиції нового шоу. Так, артистка і ще дві дівчини з підтанцьовки потанцювали на стільцях, розкривши кілька пікантних моментів.

"Я дуже люблю свою роботу і своє нове шоу вже дуже люблю ... А ти? Чекаєш у своєму місті? Напиши, в якому ❤️ #ШАНТАРАМ", - поцікавилася Седокова. Фолловери ж взялися коментувати: "Все дешево і одна розпуста", "Ну розраховуючи, що в кліпі вона цілується з дівчиною, не дивуюся, що буде таке шоу.", "Аня в своєму репертуарі. На інше мозку не вистачило. Якась збоченка. Фу.", "Так реально товстуваті 😂😂😂😂😂на тлі Ані", "Дівки ви звичайно апетитні) і на цьому все. Тертися одна об одну, це не складно, цього повно і краще) ви б краще норм танець поставили.".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.