Хамовницький районний суд Москви розірвав шлюб гумористів Євгена Петросяна і Олени Степаненко. Про це повідомили російські ЗМІ з посиланням на прес-секретаря суду Ольгу Мишелову.

"Рішенням хамовницького суду від 16 листопада 2018 року був розірваний шлюб Степаненко з Петросяном", - повідомила Мишелова.

Цю інформацію підтвердив RNS адвокат Петросяна Сергій Жорін.

"Хамовнічеський суд тільки що задовольнив нашу вимогу про розірвання шлюбу, незважаючи на те, що Степаненко всіляко затягувала цей процес. Ми вважаємо це маленькою, але важливою перемогою. Євген Ваганович відтепер офіційно став холостяком", - сказав захисник.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Паралельно Хамовнічеський суд розглядає позов про розподіл майна подружжя.

Олена Степаненко подала позов про розподіл майна з Євгеном Петросяном влітку. У серпні Петросян подав зустрічний позов — про розлучення, суд об'єднав дві справи в одне провадження, заарештувавши у рамках забезпечувальних заходів нерухомість обох подружжя. Також суд запросив дані банків про рух грошових коштів Петросяна і Степаненко. Петросян при цьому наполягав на роздільному розгляді обох позовів. В кінці жовтня Хамовнічеський суд виділив справу про розлучення в окреме виробництво.

Раніше адвокат Олени Степаненко дала перше інтерв'ю пресі від імені підопічної і расскрыла деякі таємниці розлучення знаменитої пари.

Преса вже не перший місяць гуде про розлучення однієї з найбільш знаменитих пар російського шоу-бізнесу: Олени Степаненко та Євгена Петросяна. Нарешті, про процес вирішила висловитися сама артистка, правда, зробила вона це через свого адковата, яка дала інтерв'ю одному з російських ЗМІ.

Нагадаємо, не так давно відома російська гуморист і колишня дружина Євгена Петросяна Олена Степаненко скасувала свій концерт, який повинен був пройти в Брянську (Росія). Як відзначають представники Степаненко, цей факт пов'язаний з погіршенням фізичного самопочуття артистки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Евгений Петросян виклав в свій профіль в Instagram нове фото, і підписав його, розповівши про пригріту на шиї змію.

Також "Знай.uа" писав, Олена Степаненко, яка нещодавно зі скандалом розлучалася з Євгеном Петросяном, знайшла собі нового чоловіка.