Співачка Анна Сєдокова прифотошопила собі чужі, перекачані ноги, тим самим опозорившись на весь Instagram, отримавши кілька сотень гнівних і їдких коментарів і відписок. Знаменитість виклала фотографію, де нібито виконує акробатичний трюк на флагштоку. На перший погляд все чудово – артистка показує сильне, рельєфне тіло та спортивні здібності. Один тільки відчутний мінус – це не її тіло. Над знімком добре попрацювали майстри Фотошопу, або сама Сєдокова. Звісно, співачка часто відвідує спортзал, і може похвалитися видатними рельєфами, але не до такої ж міри! Положення не врятувала навіть філософська цитата.

"Параноїки зважують реальність на більш чутливих вагах. Тоніно Бенаквіста", – поділилася Седокова філософської цитатою в підписі до світлини.

Деякі фанати захопилися фігурою артистки.

"Яка ви молодець", "Дуже пощастило з тілом", "Ого!!! Яка фігура!!!!", "Яка ви) ще й матуся! Чудово виглядаєте! Залишайтеся такою ж щирою", "рельєф", "Коли Седокова встигла так накачатися?", — пишуть в коментарях.

Деякі зазначили, що Седокова зловживає фоторедакторами.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

"По-моєму це не ваші ноги. На інших фото звичайні пухкенькі ніжки, а тут прям м'язи фітнес-бікіністки", "Ух ти, як гарно намалювали", "На руки для правдоподібності теж потрібно було м'язи домалювати. Як ніяк руками тримаєтеся, вони по ідеї сильнішими повинні бути виражені. Ну а взагалі навіщо домалювати ці м'язи", — пишуть фанати.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Седокова станцювала навколо жердини прямо на пляжі.

Напомним Анна Седокова на пляжі в Дубаї роздяглася, щоб почитати.

Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Цього разу співачка показала спокусливу фотографію з відпочинку в Дубаї.

На знімку Анна Седокова позує в бунгало на пляжі, а за її спиною видно високі пальми. Для відпочинку на пляжі співачка одягла спокусливий коричневий купальник, а також взяла з собою книгу. Її волосся розпущене, а на очах темні окуляри. Седокова сидить у спокусливій позі з підігнутими колінами і робить вигляд, що читає книгу

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Седокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.иа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.