Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве селфі в червоному вбранні і зізналася, що на шоу "Танці з зірками" станцювала в постановці з парою Вишняков-Сахневич. Так, артистка розповіла, що танці - відмінна альтернатива залу і різноманітним тренуванням.

"Ось тепер точно ВСЕ!😂☝🏻😅 вважаю, що кожна пристойна і непристойна дівчина повинна в житті точно походити позайматися на танці💋це круто, і це відмінна альтернатива залу, тренуванням і тд😉 #жизньвкайф", - поділилася порадою Луценко. Фолловери взялися коментувати: "Аніта ви вогонь, супер, Браво!!!!!", "Ваш номер був кращим! Як завжди, техніка і проживання на 150%🙌🏻❤️", "який крутий, мега бомбейший був Ваш номер тріо! 😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥", "Аніта, ви прекрасна в танці! Це 100% ваше, і танець з Вишняковим і Сахневич - просто 💣💣💣 і ❤.".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.