Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорті на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в сонячну Домінікану, однак відразу по приїзду повідомила фанатам жахливу новину. Так, уже в Києві Аніта виявила, що її пограбували і викрали авто.

"Упс! Повернулися додому, а нас пограбували і викрали машину! Джекпот😂😂👌🏻 Якщо раптом побачите Nissan Juke АА8314РІ пишіть 🙈😅
Готова на тест-драйв по тижнях різних авто🤣🤣💃🏼 є пропозиції?
#отдохнули😝 P. S. Винагороду за знахідку гарантую!", - поділилася сумними новинами Луценко. Фолловери не змогли пройти повз: "Дуже подобається ваше ставлення до цієї ситуації!👍Ви молодець!Виставляй чи не виставляй свій відпочинок,якщо люди задумали скоїти зло - вони його скоять,незалежно від того,що ви будете робити!", "Співчуваю, сама потрапляла в подібну ситуацію", "Аніта,дуже шкода,але добре,що з вами все в порядку!", "Як шкода ((( тримайтеся, сподіваюся знайдуться винуватці 😒", "Це треш. Нас обікрали кілька років тому і я до сих пір нию, згадую, шкодую!😭".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися нового, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.