Українські виконавці продовжують потрапляти до престижних музичних рейтингів. Так, буквально днями композиція Насті Каменських "Peligroso" увірвалася до світового чарту авторитетного видання Billboard.

Про це стало відомо завдяки опублікованому рейтингу на сайті видання.

Настя Каменських
Настя Каменських

Відомо, що Настя стала першим артистом з України, якому вдалося завоювати серця латиноамериканського слухача і поміститися в рейтинг Billboard в розділі Tropical Songs.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пісню іспанською мовою "Peligroso" було включено до Tropical Songs чарту як "Новинку", і вона відразу ж опинилася на 24 місці серед найпопулярніших латиноамериканських пісень та їх виконавців. Нагадаємо також, що тижнем раніше "Peligroso" посіла першу сходинку у рейтингу Music Choice (Most Added Tropical Song of the Week).

Варто нагадати, що відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, знову порадував своїх фоловерів в Instagram яскравим спільним кадром зі співачкою Настею Каменських, яким давно приписують роман і шлюб. Нещодавно знаменитості відправилися в Лас-Вегас, виставляючи безліч фото з червоної доріжки Latin Grammy 2018. Так, фанати зазначили, що артист нагадує їм Віна Дізеля, правда, поки що тільки зачіскою.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила пісню і кліп іспанською мовою під назвою "Peligroso", а тепер їздить Штатами, у всю просуваючи її. Так, артистка побувала на церемонії вручення Латинської Греммі в Лас-Вегасі, позуючи на червоній доріжці у незвичній яскравій сукні.

Нагадаємо, Потап помчав за Каменських на край світу: дуже неоднозначне фото.

Як повідомляв Знай.uа наїзниця Каменських підкорює Лас-Вегас.

Знай.uа писав, Каменських без макіяжу заінтригувала новим фото.