Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися простим жіночим щастям, показавши нового залицяльника у дуже незвичний спосіб. Так, артистка зняла штани і всілася на коханого зверху, прикривши його обличчя. Чоловічок ж, у свою чергу, вирішив "добити" цей шедевр непристойним жестом.

"Просто ми.", - вирішила лаконічно підписати Волочкова. Фолловери не розгубилися: "Це шо? Він пальцем промахнувся чи це ви про що?", "Навіщо шкарпетковий чоловік бере в цьому участь🤔?", "Нє,Анастасія я до вас добре ставлюся ,але це перебір .Ви кого поруч з собою збираєте ?Ви не бачите що це сміття ?", "Ось звідки вираз "руки з жопи".. Або з іншого місця?? Що ще гірше...", "Вибачте, але це вже якась порнографія🤦🏻‍♀️😂".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.