Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з дуже милим собакою породи хаскі. Артистка зізналася, що зараз веде дуже насичене життя, а ось фанати примітили ознаки пластичних операцій і навіть алкоголізму.

"Судячи з відсутності у мене цікавого контенту в Instagram, можна зробити висновок, що моє життя максимально насичене. І це правда )
Нічого не встигаю викладати, нічого не можу знімати, і якось не дуже хочу 😝", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Та нехай вони з'являються, ці зморшки,треба прийняти їх,не треба спотворювати себе. на себе не схожа,що ж далі буде???!!!!", "Чому обличчя опухле?", "Обличчя - жопа. Вся обколота", "Де природна краса? Все накачено.", "Жах! Аня ви така красива, що ви з собою робите??? А головне-навіщо????", "Анна, не псуйте губи. У вас від природи і так дуже красиві ♥️", "Опухла трошки,синячите?)))))))".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.