Трагічна смерть відомого російського співака Євгенія Осіна обростає новими скандальними подробицями. З'явилися невідомі деталі смерті виконавця. Так, продюсер гурту "Ласковый май" Андрій Разін заявив, що потрапити на той світ легенді 90-х допомогла кохана жінка.

Відомо, що прощальне відео з похорону Осіна Разін виклав в Instagram. Під відео продюсер написав шокуючий текст. Про це пише портал "Політека".

У підписі до відео прозвучало відкрите звинувачення: "Я як і раніше вважаю, що Наталя Штурм винна в його смерті", – заявив продюсер.

"Смерті Осіна сприяла провокація, яку Штурм заради піару і грошей влаштувала з журналістами і псевдолікарями, де оприлюднила кадри, як вона його споїла та отруїла якимись незрозумілими ліками", - заявляє Разін.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"На цьому фоні у Жені різко погіршилося психологічне і фізичне самопочуття, що призвело до летального результату", - пояснив Разін.

Андрій Разін акцентував ще й на тому, що він свідомо взяв на себе усі витрати з організації похорону, щоб у цей важкий момент знизити навантаження на членів його сім'ї. Він розповів, що обіцяв що поховає Осіна як народного артиста на Троєкуровському кладовищі поруч зі своїм сином.

Також продюсер заявив про намір до річниці з дня смерті Осіна на його могилі буде встановлено пам'ятник. Далі – подякував "всім, хто залишився небайдужим до цього горя".

Варто нагадати, що у вівторок, 20 листопада, відомого російського співака, зірка 90-х, Євгенія Осіна поховали в Москві на Троєкуровському кладовищі. Всі бажаючі могли попрощатися з артистом у поминальному залі цього ж кладовища. На церемонії поховання були присутні родичі, близькі друзі і колеги Євгена Осіна, серед яких було багато відомих людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії передчасно помер один із соратників глави Кремля Володимира Путіна. За інформацією, мова йде про Олексія Клешка, який був першим віце-спікером законодавчих зборів Красноярського краю і за сумісництвом депутат від "Єдиної Росії".

Нагадаємо, помер зірка "П'ятого елемента", світ не стримує сліз.

Як повідомляв Знай.uа стали відомі подробиці смерті і місце поховання Євгена Осіна.

Знай.uа писав, золотий голос дізнавався кожен: померла легендарна українська співачка.