Російська співачка відмовилася брати участь у передачі, присвяченій легенді 90-х, який нещодавно пішов з життя, через те, що їй відмовилися платити за це.

Як стало відомо, Наталя Штурм не погодилася взяти участь у зйомках програми, присвяченої Євгену Осину, на одному з православних каналів. Співачка не захотіла ділитися спогадами про друга без гонорару в розмірі 30 тисяч рублів (понад 12,5 тисячі грн).

Про це розповіла в своєму Instagram популярна російська телеведуча Дана Борисова, якій також запропонували взяти участь у зйомках. За її словами, мова йде про передачу для православного каналу Спас.

"Вразило запитання редактора: ви не вчините як Наталя Штурм, яка попросила з нас 30 тисяч рублів як головна рятівниця і зірка ток-шоу", - написала Борисова.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона також розповіла, що ті, хто все ж погодився взяти участь в програмі, обговорювали теми віри, підтримки і важкої долі Євгена Осина.

Раніше ми писали, що розкриті нові подробиці смерті легенди 90-х - радянського і російського музиканта Євгенія Осина. Повідомляється, що співак помер, страждаючи від самотності і депресії, і регулярно прикладаючись до пляшки. Також стало відомо, що у музиканта була муза – дівчина, яка не відповідала йому взаємністю. Він говорив їй, що помре, якщо вона не буде з ним. Так і вийшло.

Артиста не стало у суботу, 17 листопада. Осін помер на 55-му році життя. Смерть застала музиканта в його власній московській квартирі. Тіло знаменитості знайшла його сестра, яка не могла додзвонитися до нього по телефону і приїхала провідати.

Попередньо, Осін помер від спонтанної зупинки серця. Причиною могло стати зловживання останнім часом алкоголем, незважаючи на жалюгідний стан здоров'я.

На своїй сторінці в Instagram музичний продюсер, який працював з групою "Ласковый май" Андрій Разін розповів, де і коли поховають Євгена Осина.

Нагадаємо, стали відомі подробиці смерті і місце поховання Євгена Осика.

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер культовий американський музикант Рой Кларк, ім'я якого внесли в Зал слави.

"Знай.uа" писав, у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкина.