Церемонія нагородження «Viva! Найкрасивіші 2019» переноситься у зв'язку з ситуацією в країні.

Про це повідомили на сайті журналу Viva.

Як говориться у заявi оргкомітету всеукраїнської щорічної номінації «Viva! Найкрасивіші» та президента Edipresse Media Ukraine Інни Катющенко:

"У зв'язку із загостренням ситуації на Кримському півострові та введенням в нашій країні воєнного стану, оргкомітет всеукраїнської щорічної номінації «Viva! Найкрасивіші» та керівництво медіа-холдингу Edipresse Media Ukraine повідомляють про припинення підготовки наступної, 11-ої церемонії нагородження в першому кварталі 2019 року".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вже в січні наступного року на сайті журналу планували запустити онлайн-голосування. Вручення статуеток повинно було пройти в лютому.

Читачі журналу Viva протягом 10 років поспіль визначали найкрасивіших артистів України. У 2018 році такі звання отримали Олег Вінник та Оля Полякова.

У 2017 році одна з учасниць конкурсу, Сніжана Єгорова, попросила зняти власну кандидатуру з голосування. Дівчині не сподобалося фото і опис її діяльності.

У 2016 році рішенням редакції з голосування була знята Ані Лорак. У соціальних мережах виступили різко проти її кандидатури через гастролi в Російській Федерації.

Редакція журналу також також обнадіяла своїх читачів:

"Це важливе рішення для бренду Viva! І ми щиро віримо, що ситуація в Україні незабаром стабілізується. А ми продовжимо радувати наших читачів новими історіями зірок та проводити найяскравіші заходи у країні".

Нагадаємо, ранiше пишні груди Ани Чері ледве втримали маленьку чорну сукню. Дуже сексуально!

Як повідомляв портал "Знай.uа", сексуальна Ріанна похвалилася ідеальними формами в одних прозорих панчохах.

Також "Знай.uа" писав про те, що Винник вирішив випробувати свою магію на Каменських. Співак зробив гучне зізнання у прямому ефірі Х-Фактор.