Алессандра Амбросіо – супермодель з Бразилії, постійна учасниця показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм, обличчя багатьох модних брендів, включаючи Christian Dior, Armani Exchange, Next, одна з «ангелів» Victoria’s Secret. Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами свого життя з шанувальниками в соцмережі.

Так, в цей раз модель показала спокусливе пляжне селфі, на якому позує в яскравому червоному купальнику біля моря. Ліфчик від купальника підкреслює пружні груди моделі, яка лежить на животі, валяючи тіло в гарячому піску. На обличчі Алессандри не видно макіяжу, а на очах величезні сонцезахисні окуляри, волосся дівчина розпустила.

У підписі до фотографії Алессандра Амбросіо написала коротко: "Біля моря". Геолокаціі в своїй публікації модель не залишила, так що шанувальники можуть лише здогадуватися, де засмагає ангел Victoria’s Secret. Підписники в захваті від такого жаркого фото супермоделі і засипають Алессандру компліментами в коментарях.

"Приголомшлива краса!", "Алессандра, ви чарівні", "Вогонь! Мені подобається, що у вас немає ніякої осені взагалі", "Ви виглядаєте приголомшливо", "Дуже хороша фотографія, ви тут просто чарівна", "Дуже красива дівчина", "Ти сама досконалість", "Прекрасна", "Дуже гаряча", "Красуня", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото моделі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Алессандра вже публікувала подібні пляжні фото в цьому ж купальнику. На одній з фотографій Алессандра стоїть боком до камери, демонструючи пружну попу і підкачані ноги. На ній сонцезахисні окуляри, а її волосся розвівається на вітрі. На другій фотографії дівчина стоїть у зухвалій позі, витягнувши руки вгору. На ній все той же червоний купальник-бікіні, але тепер вона стоїть обличчям до камери. Модель вразила шанувальників ідеальною фігурою і рельєфним тілом.

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо роздяглася в людному місці. Модель вразила шанувальників спокусливим фото на пляжі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret спустилася на червону доріжку без білизни.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівголий ангел Victoria's Secret розкрила свою квітку.