Вагітність – це не хвороба. Саме так вважає видатна українська телеведуча Валентина Хамайко. Як повідомляє ТСН, 5 грудня в житті зірки відбулася радісна та довгоочікувана подія – вона стала мамою в четвертий раз. І якщо хтось тривалий час відновлюється після пологів роками і бере довгу декретну відпустку, Хамайко за 2 дні вийшла на роботу - 8 грудня телеведуча знову була в ефірі ранкового шоу "Сніданок. Вихідний."

Навіть на пізніх термінах вагітності, телезірка активно відвідувала світські заходи і працювала.

Як раніше повідомляв Знай.uа, слідом за Регіною Тодоренко, народила українська телеведуча Валентина Хамайко. У зірки 1+1 народився хлоп, в Мережі з'явилися зворушливі фотографії.

Відома українська телеведуча, зірка програми "Сніданок" на каналі 1+1 Валентина Хамайко вчетверте стала мамою. У неї народився син.

В родині це вже другий хлопчик. Валентина розповіла про подію на своїй сторінці в Instagram, поділившись зворушливими фото.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Пологи Хамайко пройшли в Києві, в пологовому будинку "Лелека". Зараз мама і малюк почувають себе добре.

Також ми повідомляли, що Влад Топалов забрав Регіну Тодоренко з первістком з пологового будинку. Ексклюзивні кадри розчулили і порадували фанів.

Кілька днів тому зіркова пара Тодоренко і Топалов вперше стали батьками. Цікаво, що на відміну від інших зірок, ведуча "Орла і Решки" вибрала для появи первістка звичайний пологовий будинок.

Топалов і Тодоренко залишали пологовий будинок дуже скромно, у супроводі одної помічниці. Регіна сама тримала дитину на руках. Унікальні кадри вдалося зняти одному з російських таблоїдів.

Раніше повідомлялося, що в середу, 5 грудня, українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко народила первістка в одній з московських клінік.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні говориться, що дитина з'явилася на світ 5 грудня в пологовому будинку № 29 імені Н.Е.Баумана в Москві.

Радісну новину також підтвердив новоспечений молодий батько Влад Топалов.

Чоловік розповів, як відбулися пологи і як почувають себе мама і малюк. За словами співака, син з'явився на світ з вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів. Також артист зазначив, що зараз Регіна та її первісток почувають себе добре.

Варто також зазначити, що пара зіграла весілля всього кілька днів тому, причому таємно від представників ЗМІ та громадськості в цілому. Сама церемонія була закритою, на якій були присутні лише близькі родичі.