У американській пресі на днях з'явилася стаття про "дірки" Джулії Робертс. Онлай-ЗМІ тут же підхопили резонансну новину - і тепер увесь світ обговорює "пікантну" голівудську тему.

"Джулія Робертс з'ясувала, що з віком її життя та дірки стали кращими" - статтю про кінозірку з таким заголовком опублікувала американська друкована газета.

І мова йде не про якесь порно-видання. Вся справа в тому, що джеймстаунська Post-Journal припустилася прикрої одруківки, яка за лічені дні стала новим хітом мережі.

Насправді у статті мова йде не про дірки, а про ролі 51-річної Джулії Робертс. Відповідно, у заголовку мало бути слова "roles", а не "holes", і газета вже написала виправлення в наступному своєму випуску.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Інтернет-користувачів це не зупиняє і вони продовжуть веселитися. Зокрема люди припускають, що Робертс говорила про дірки в носі, та пишуть усілякі масні жарти.

Акторка на конфуз поки не відреагувала, проте всі знають, що Робертс любить покепкувати з того, що пишуть про неї в мережі.

Нагадаємо, що Джулія Робертс унікальна жінка, актриса, особистість. В обіймах її посмішки можна потонути, а чарівність і краса дивують. Останнім часом громадськість говорить про те, що красуня дуже сильно покращала. Її фігура стала більш гармонійною і витонченою.

Як підтримувати себе у формі минаючи дієти і виснажливі тренування? Відповідь знає неймовірна актриса Джулія Робертс. Ми розповімо про головні секрети її стрункості. І секрет тут не в дієті і тренуваннях, а в самому способі життя Робертс, в тому, яких правил дотримується.

Посміхайтеся з приводу і без

Без посмішки жінці не впоратися в боротьбі за красиву фігуру. Джулія давно усвідомила цей факт і без своєї фірмової посмішки нікуди не виходить.