Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками в купальнику на пляжі в Дубаї.

Як ми вже повідомляли, після фіналу проекту "Танці з зірками" Нікітюк спочатку поїхала в рідне місто Хмельницький провідати рідню, а тепер, мабуть, вирішила відпочити і відправилася в Об'єднані Арабські Емірати. Спочатку Леся публікувала фотографії з курорту в Абу-Дабі, тепер же поїхала в Дубай.

На черговій фотографії з відпочинку Леся Нікітюк позує на пляжі в цікавому образі. На ній світлий ліфчик від купальника без бретелей і величезні сонцезахисні окуляри. Волосся Лесі розпущене і майорять на вітрі, а вона заправляє в нього гарненьку квітку. Судячи з цього селфі Нікітюк вже добре засмагла, відпочиваючи в Дубаї та Абу-Дабі.

У підписі до фотографії телеведуча написала: "Останній день в Дубаї". Тепер фанати можуть тільки здогадуватися, чи повертається зірка в Україну, чи в Абу-Дабі, звідки вона їздила погуляти в Дубай. Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фотографії. Багатьом сподобалися знімки і вони засипають зірку компліментами. Але є ті, хто радить Лесі бути скромніше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Яка ви красуня! Класне фото", "Успіх завжди до лиця!", "Богиня", "Гарна дівчина", "Лесь, красуня нереальна", "Вам личить худорлявість!", "Щось в окулярах не впізнати", "Богиня пляжу", "Ти там обережно з такими відкритими купальниками. А то доведеться підписникам скидатися на викуп", "Леся, ти згоріла вже на сонці", "Леся, вистачить відпочивай, давай додому – ялинку прикрашати", - пишуть фоловери в коментарях до фото Нікітюк.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.