Українська співачка Євгенія Власова кардинально змінила свій імідж, щоб спогади про недугу, з яким вона боролася, зникли.

У цьому їй на допомогу прийшла директор оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Євгенія вирішила перефарбуватися в темний колір і відрізати чубок.

39-річна українська співачка Євгенія Власова майже 10 років тому зуміла перенести важку операцію, яка пов'язана з онкологією. Її наслідки були важкі, і з-за цього Євгена потрапила реанімацію. Рік тому співачка пережила рецидив. Співачка записала відео для шанувальників, де, будучи в сльозах, дякувала всіх тих, хто допоміг їй справлятися з хворобою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Місто чи село: де здоровіше жити, відповідає наука

Недавня наукова робота розглянула ефективність лікування раку серед жителів города і сів.

Масштабний огляд 39 досліджень показав, що люди, які живуть в сільській місцевості, рідше виліковуються раку, повідомляє Conversation.

Досліди, проведені в США, Великобританії, Канаді і Австралії розраховували ризик смерті від раку в залежності від міської чи сільської місцевості.

Наукові роботи охоплюють широкий спектр різних видів раку, участь у них взяли понад двох мільйонів чоловік.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Нова надія: онкологи навчилися передбачати небезпечну форму "чоловічого" раку

Медики з'ясували, як здорові клітини передміхурової залози перетворюються в ракові.

У пошуках відповіді на це питання дослідники з Університету Шаріте вивчили геноми пухлин майже 300 хворих раком простати, повідомляє Science Daily.

Також "Знай.ua" писав про те, що Коли хворіє дитина: українцям пояснили, як отримати допомогу на лікування

Нова постанова Уряду дасть можливість українцям, які доглядають за хворими дітьми, отримати фінансову допомогу.

Згідно постанови від 28 листопада 2018 року № 996, отримати допомогу можна отримати одному з батьків чи усиновлювача. Також на допомогу можуть розраховувати батьки-вихователі, опікуни, або ті, хто постійно проживає з дитиною.