Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників. Але, як не дивно, не через рекламу.

Цього разу Анастасія Волочкова опублікувала пристойне і навіть гарне фото, на якому позує в ніжному образі. Балерина наділа світле плаття на бретельках з мереживною вставкою в зоні декольте. До речі, цей наряд вигідно підкреслює груди артистки і підтягнуту фігуру. Нарощене волосся Волочкової розпущене і м'якими пасмами спадає на плечі, а на її обличчі акуратний стриманий макіяж.

У підписі до фотографії балерина написала: "Один з образів мого кліпу, який вже скоро я представлю. Цікава вийшла робота. Спасибі @margo_horror_beauty, @irneste, @oksana.rasskazova. Гарного всім дня". Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги підписників балерини і вони почали активно її обговорювати. Фоловери у захваті від нового образу балерини і пишуть їй компліменти.

"Анастасія, ви красуня", "Класна фотка", "Цікаво, що ж це буде і з ким? Інтрига", "Настя, Ви прекрасні!", "Дуже гарна жінка!", "Настюх, ну з талією ти тут переборщила, у тебе насправді колода, а на фото прямо осина", "А кліп на Pornhub буде?", "Після попереднього г*вна несподівано гарне фото", "Хочеться подивитися на цей кліп", "Красива, ніжна, скромна", "Гарненька і жіночна!", "А що вам, Анастасія, заважає викладати такі гарні фото?", "Бузова цього не переживе", "Ви дуже приваблива жінка. Побільше б таких милих фото", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.