Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. 16 грудня знаменитість відсвяткувала свій 36-й день народження, виступаючи в Пітері. Так, артистка відразу ж після концерту почала дякувати всім фанатам і друзям за теплі поздоровлення в мережі.

"Спасибі ❤️ Дякую за Ваші привітання! Тільки що закінчився концерт і я нарешті можу їх почитати ! Урааааа ! Я так радію кожному слову, кожній букві. Радію моїм друзям, які мене сьогодні завалили такими теплими словами. Соромлюся , коли ви робите мені щось хороше довше 15 секунд, тому що здається, що занадто багато уваги мені.)
Небеса і вища сила подарувала мені Вас ❤️ Улюблених дітей, професію, мої пісні, публіку, яка завжди завжди підтримає. Подарували мені любов, яка завжди робила мене сильнішою і мудрішою ! Подарували мені Дар відчувати, відчувати емоції. Бути людиною.
Дякую за цей прекрасний рік в моєму житті. Точно знаю, що погане позаду, а краще починається вже прямо зараз ! Вдячна! дуже люблю. Аня ❤️
дякую @multikov за фото. З мене тортик 🎂", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Шикарна дама😊", "З днем Народження, Аня! Будьте щасливі!!!! Ви цього варті!!!!!", "Сама красивуча!❤️❤️", "Аня!!!!😍😍😍 Ти найгарніша, жіночна і сексуальна Мерлін Монро 21 століття😍😍 Ти еталон краси ✨✨✨".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.