Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова знову шокувала фоловерів екстравагантною витівкою. Вона вирішила полізти в купіль і навіть скоринка льоду її не збентежила.

Відповідне відео з'явилося в Instagram танцівниці.

У короткому ролику видно, як Анастасія спочатку розбиває лід, а потім в одних трусах лізе в крижану купіль на вулиці. Прикривається жінка лише віниками.

Деякі коментатори помітили, що в балерини заплітається язик.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Бідна жінка", "Анастасія, ви ще не все відморозили собі?, "Вже зовсім з глузду з'їхала", – пишуть одні коментатори.

"Анастасія, Ви молодець! Це, звичайно, не кожен зможе зробити. Взимку, в крижаній купелі!!! Коли людина талановита, велика розумниця, чудова балерина, крижана купіль не страшна. Тим більше для здоров'я. І звичайно, для краси тіла і особи. Я Вами завжди захоплююся", – написала поконница Анастасії Волочкової.

Раніше повідомлялося, що артистка вибігла на холод, загорнувшись в рушник, пояснивши це тим, що таким чином об'єднує з природою.

Нагадаємо, обкуренная Волочкова сховалася під ковдру: залишилися тільки сметана і кальян. Анастасія Волочкова не може прожити і дня без якихось інтриг і завжди дає негативні приводи для обговорення.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова розкрила секрет успіху: макіяж в машині і тухлий словниковий запас. Анастасія Волочкова нарешті розкрила секрет дивних брів і перламутрових тіней -виявляється, вона робить макіяж в машині.

Знай. ua писав, дикі танці Волочкової ледь не пробили підлогу: Халк, купи собі батут. Анастасія Волочкова похвалилася незрозумілими танцями, в яких шанувальники насилу впізнали балет.