Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram тизер передноворічного шоу на скандальному телеканалі "Інтер", заради якого нещодавно приїжджала в Київ. Так, шоу "Діва" покажуть 29 грудня о 22:15. Варто відзначити, що далеко не всім сподобалася ця новина від знаменитості.

"❤️ Ура! Буду дивитися разом з вами! У переддень Нового року!
💥 #ШОУДИВА
💥 Телеканал «ІНТЕР»
💥 29 грудня в 22:15. directed. by @olegbodnarchuk", - поділилася новинами Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Це історія жінки яка зрадила свою країну заради слави . Не потрібна Ви нам, у нас є своі діви.", "Це історія про жінку, яка накачала себе силіконом. Через що постаріла і пострашніла. І через щр їй зрадив чоловік! З Клеопатрою і іншими дівами тут ніяк не в'яжеться.... Висновок: не коліть собі в морду що тільки можна😢", "Що так всім подобається? По-моєму, перебір з самомилуванням, з квадратної залізяки взагалі думав звалиться:) пісні в живу не дуже, нема чого дивитися!", "Чому пані не хоче розважати окупантів? Останні 5 років вона цим займається. Чому в Україну приїхала? Бо там ніхто не ходить на концерт? Шановна, вже давно час визначитись.".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.