Відома атриса і молода мама Рейчел Макадамс знялася у дуже неоднозначній фотосесії для журналу Girls.Girls.Girls Magazine. Чому її тут же розкритикували всі молоді мами? Про це передає Clutch.

40-річна Рейчел Макадамс зовсім недавно народила свого первістка, але вже повернулася до роботи. Вона знялась в модній фотосесії для глянцю Girls.Girls.Girls Magazine, де на одному з кадрів з'явилася в дуже сміливому образі.

Новоспечена мама позує на дивані в еротичній білизні і... з молоковідсмоктувачем! При цьому стилісти добре попотіли над її образом: гладка зачіска, яскраво-червоні губи, темні тіні, високі штани і приджак від Versace.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фотограф Клер Ротштейн поділилася з громадськістю, що така ідея прийшла в голову до стилістів після того, як вони помітили, що актрисі доводиться часто відлучатися щоб погодувати малюка.

"Ми робили цю зйомку через шість місяців після того, як Рейчел народила, тому вона ще годувала грудьми. Так що в перервах вона зціджувала молоко. Ми все ще сперечаємося, кому ж з нас двох прийшла в голову ідея зробити такий кадр для фотосесії", - прокоментувала фото фотограф Клер Ротштейн.

Звичайно, не обійшлося без критики. Багато хто ополчився на Макадамс за те, що вона виставила напоказ такий інтимний для багатьох мам процес. Чоловіки у свою чергу заявляють, що їм здається не надто сексуальним вигляд жінки, яка зціджує молоко. Інші ж підтримали актрису, вважаючи, що годування зараз невід'ємна частина її життя і тут нема чого соромитися. Тим більше, багато хто вважає, що в наш час публічне годування груддю не повинно бути чимось жахливим.

Нагадаємо, щаслива Рейчел МакАдамс вперше показала новонародженого сина.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Фінляндії зафіксовано перший випадок, коли дитину народив чоловік.

Також Знай.ua писав, молода мама Тодоренко перервала мовчання у мережі.