Багато хто помітив, що останнім часом Настя Каменських сильно схудла і стала виглядати набагато краще. Співачка, яка виступає під псевдонімом NK, на два роки змогла скинути 20 кілограмів. Як їй це вдалося? Про це передає Clutch.

За словами Насті, вона ніколи не сиділа на дієтах і просто дотримується правильного харчування. Також вона постралася розвінчати міф про те, що здорові продукти дуже дорогі, адже гречка і вівсянка по кишені кожному.

"У тебе обов'язково повинні бути два прийому вуглеводів в день. На обід — відварна курка або гриль. Це недороге м'ясо і добре засвоюється організмом", — зазначає співачка.

NK вважає, що найважливіше - це є багато клітковини.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Я маю на увазі листя салату та інше. Можна нарізати салатик з огірків, і теж себе прекрасно почувати", — додала вона.

Також співачка заявляє, що повністю відмовилася від солодкого і перейшла на п'ятиразове харчування.

"До торта і солодощів моя рука ніколи не потягнеться. Звичайно я теж жива людина, і буває, що хочеться солоденького. Але я можу трохи спробувати — і мені досить. А ось сирний чізкейк можна іноді. Якщо вже грішити, то краще з чізкейком", — говорить вона.

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя розповіла своїм шанувальникам невеликий лайфхак - їсти перед сном молочний сир. Тоді вранці можна прокидатися без жахливого почуття голоду, адже вночі шлунок теж буде працювати. Крім того, раз на тиждень співачка влаштовує собі розвантажувальний день.

"Відварюєш 6 яєць і купуєш 3 грейпфрута. Встаєш о 7-8 ранку, з'їдаєш два варених білка, а через 2 години — грейпфрут. Потім знову через дві години їж два білка і знову грейпфрут, і знову два білка і грейпфрут", — розповідає вона.

Настя каменських
Настя каменських

Нагадаємо, Настя Каменських вирішила поділитися власними секретами і розповіла, як все встигає.

Раніше Знай.ua повідомляв, Настя Каменських кардинально змінила імідж і вирішила приміряти образ білявки.

Також Знай.ua писав, Настя Каменських кардинально змінила образ, а фанати залишилися в захваті від її посмішки.