Кіану Рівз розповів, що хоче зіграти Росомаху у фільмах всесвіту Marvel.

Про це він поділився з журналістами в інтерв'ю для журналу Screen Geek.

Рівз зізнався, що у нього давно була мрія зіграти супергероя, і його улюбленими персонажами з комисков завжди були Бетмен і Росомаха.

"Раніше на цих ролях вже були актори. Тепер вони вільні. Що ви думаєте?" - запитав журналіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найвідомішим виконавцем цієї ролі раніше був Х'ю Джекман, але актор вирішив покинути всесвіт коміксів.

Відомий художник так надихнувся образом Кіану Рівза в ролі Росомахи, що намалював його портрет. Виглядає досить круто, чи не так?

Раніше повідомлялося, що популярна голлівудська актриса Вайнона Райдер заявила, що вийшла заміж за Кіану Рівза у 1992 році.

За словами знаменитості, сталося це на зйомках фільму "Дракула" Френсіса Форда Копполи — але Рівз, схоже, був не в курсі, передає "Медуза".

Про це Райдер повідомила під час спільного інтерв'ю виданню EW, яке вони разом з Рівзом давали перед виходом нового фільму з їх участю "Як одружити холостяка". Актриса зазначила, то Коппола покликав на зйомки "Дракули" справжнього румунського священика.

Вайнона Райдер, яка грала Міну Харкер, наречену Джонатана Харкера (героя Кіану Рівза), згадує, як священик під час зйомок провів повноцінний обряд.

"Клянуся богом, ми одружилися по-справжньому", заявила актриса.

На що Кіану Рівз відповів жартом: "Радий знову тебе бачити".

Нагадаємо, Sony Pictures Entertainment опублікувала в Youtube перший трейлер перезапуску легендарної фантастичної франшизи "Люди у чорному".

Раніше Знай.иа повідомляв, нарешті шанувальники DC дочекалися виходу нового фільму "Аквамен". Після виходу в прокат супергеройське кіно зібрало безліч рецензій та коментарів, і всі вони неоднозначні.

Також Знай.ua писав, у коміксах Marvel знайшли Миколу Баскова і Віру Брежнєву.