Відомий репер Баста взяв інтерв'ю в української співачки Світлани Лободи. Артистка забула про те, що вона в ефірі і навіть матюкалася, відповідаючи на запитання.

А саме, Лободу розлютив питання про те, скільки вона заробляє. Басте стало цікаво, скільки грошей вона отримує. Однак артистці це здалося негідним питанням.

"Зараз я заробляю набагато більше, перше, що я купила для себе – машину. Я не люблю говорити про те, скільки заробляю, це якось незручно. Я пристойно отримую в місяць, і витрачаю теж не менше, але я не хочу знати точну суму витрат", - зазначила співачка.

Українській співачці це питання видався досить некоректним, тому і відповіді на нього вона вжила міцне слівце, не стримавши емоції.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Баста поцікавився, що вона купила зі свого першого великого гонорару. Співачка зазначила, що не любить таких питань, але зізналася, що спочатку працювала танцівницею і співачкою і могла за вечір заробляти не більше 20 доларів.

Зараз у співачки підростають дві чарівні донечки і намагається заробити більше артистка в першу чергу для них. Вона любить балувати дівчаток і велика частина доходів іде саме на них, а от коли у неї з'явилися свої перші великі гроші, вона купила мамі пральну машину.

Крім того, Лобода відзначила, що вона не п'є і зараз взагалі не відпочиває. Так що в караоке її не зустріти, вона вдома з дітьми, або на гастролях.

Відео передачі опубліковано в соціальній мережі ВКонтакте.

Нагадаємо, Лобода розставила ноги і показала свій "хобот": збудився навіть паркет. Найбільше шанувальників збентежив відвертий костюм.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Лобода показала себе і майже дорослу дочку. Артистка показала миле сімейне фото.

Знай. ua писав, що Лобода похвалилася виступом на путінському телеканалі. Лобода показала анонс виступу на путінському телеканалі.