2018 рік підходить до кінця і довелося час згадати про те, які висловлювання знаменитостей найбільше нас потішили і викликали суспільний резонанс. Про це передає Clutch.

Філіп Кіркоров: "Колір настрою синій"

Навесні цього року Філіп Кіркоров презентував кліп "Колір настрою синій", який буквально підірвав соцмережі. Улюбленець бабусь зняв ролик в стилі новомодних реперів, де курить, п'є і катається на скейті.

Леся Нікітюк: "Рота треба закривати"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На "Танцях з зірками" у судді Влада Ями та учасниці Лесі Никитюк не склалися стосунки. Одного разу він досить гостро прокоментував її виступ.

"Ось стоїш класно, але коли починаєш танцювати – не бий мене, мамо, мокрими трусами! Потрібно закривати стопи, коліна потрібно закривати, ноги закривати…." – почав свою промову хореограф, але Леся Нікітюк перебила його, сказавши: "Рота треба закривати!".

Елізабет Олсен: "Pizdetsnahoyblyat"

(обережно, у відео присутня нецензурна лексика)

На початку осені 2018 зірка "Месників" Елізабет Олсен стала гостею програми Конана О’Брайєна. Актриса згадувала, як у студентські роки на кілька місяців поїхала в Росію по обміну. Вона пригадала, що всі навколо пили горілку і голосно матюкалися.

Ганна Турчинова: "ЛГБТ не розмножуються"

Дружина Олександра Турчинова Ганна зробила скандальну заяву про ЛГБТ-спільноту.

В інтерв'ю для "Громадського телебачення" кандидат педагогічних наук Ганна Турчинова назвала представників ЛГБТ "відхиленням від норми", що буквально розлютило українців.

Настя Івлєєва: "15 сантиметрів"

Восени 2018 року Настя Івлєєва прийшла на інтерв'ю до Юрія Дудя. На відео блогерша відповідала на всі запитання без тіні сорому: розповіла про свої уподобання в сексі і про те, що вважає 15-сантиметровий пеніс занадто маленьким.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров назвав причину розлучення з легендою пострадянської естради Аллою Пугачовою.

Раніше Знай.ua повідомляв, популярна українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася незвичайною ситуацією, яка сталася з її зубом.

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк розповіла про особисте життя і участь у "Танцях з зірками 2018".