2018 рік був багатим на скандали, про деякі з яких ЗМІ не вщухають досі. Чиї провали найбільше запам'яталися нам у році, що минає? Про це передає Clutch.

Участь Вероніки Дідусенко в Міс Україна

23-річна киянка Вероніка Дідусенко стала Міс Україна-2018, але корону їй довелося носити недовго. Виявилося, що заповнюючи анкету вона "забула" вказати, що вже була заміжня і в неї є 4-річна дитина. Це суперечить умовам конкурсу.

Конфузи Меган Маркл

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після весілля з принцом Гаррі колишній актрисі Меган Маркл довелося повністю змінити своє життя. Вивчити статут королівської сім'ї виявилося не так просто, тому ЗМІ активно потішалися над її конфузами і обговорювали публічну сварку з батьком.

Джон Сноу і Дом-2

Колишня учасниця "Дом-2" Ольга Власова знайшла дуже оригінальний спосіб здобути популярність. Вона заявила, що провела бурхливу ніч з актором з "Гри престолів" Кітом Харрінгтон і опублікувала на підтвердження цьому інтимні фото. Звичайно, мало хто повірив у роман одруженого актора і дівчини з реаліті шоу, але преса не вгамовувалась.

Зради чоловіка Ані Лорак

У кінці липня 2018 року в соціальні мережі потрапив відеоролик, на якому чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу був помічений у компанії київської тусовщиці Яни Бєляєвої. На кадрах Мурат ніжно обіймає Яну і цілує її у вушко. Як виявилося, це далеко не перша зрада чоловіка Лорак, але, мабуть, публічний резонанс став останньою краплею - Кароліна подала на розлучення.

Юлія Самойлова на Євробаченні

На Євробаченні в 2018 році Росію представляла Юлія Самойлова з піснею I Won’t Break, але за результатами конкурсу вона не пройшла у фінал. Таке трапилося з участницом від РФ вперше за 20 років, тому користувачі взялися активно критикувати дівчину за слабкий виступ.

Нагадаємо, "Міс Україна" Леоніла Гузь розповіла про особливості світового конкурсу краси.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кейт Міддлтон вагітна четвертим спадкоємцем.

Також Знай.ua писав, 24 грудня почалося слухання по справі позову Ані Лорак про розлучення з Муратом Налчаджіоглу.