Лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський відверто розповів про те, як познайомився і зробив пропозицію своїй дружині Олені. Пропонуємо і нашим читачам познайомитися з історією кохання відомого українського коміка.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, у невеликому інтерв'ю для "Сьогодні" Володимир Зеленський розповів, що вперше побачив свою кохану Олену на шкільній лінійці. Також Зеленський поділився, як зробив пропозицію своїй обраниці. Варто нагадати, що Олена і Володимир Зеленські одружилися 6 вересня 2003 року.

– Володимир, ви пам'ятаєте свою першу зустріч з Оленою?

"Це була шкільна лінійка з нагоди нашого випуску з 11 класу. І хоч ми з Оленою вчилися в паралельних класах, до цієї лінійки я ніколи її чомусь не помічав. А ось тут несподівано помітив і майже миттєво закохався в цю симпатичну дівчину, що стояла навпроти", - розповів відомий комік.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А як ви зробили пропозицію руки і серця?

"Це сталося після фільму, на виході з кінотеатру в Кривому Розі. На той момент ми вже зустрічалися сім років. Я чітко пам'ятаю відчуття, що ми обидва вже дуже хочемо дітей. Я це, власне, і озвучив Олені, і вона мене підтримала. А оскільки ми народилися в радянський час, коли вважалося, що народжувати дитину, не перебуваючи в офіційному шлюбі, недобре, і ми прийняли рішення зіграти весілля", - відповів Зеленський.

Варто нагадати, що в мережі з'явилася фейкова сторінка українського коміка і продюсера Володимира Зеленського. Про це в неділю, 24 грудня, повідомили на офіційній сторінці Студії "Квартал 95" у соціальній мережі Facebook.

"УВАГА, фейк! Друзі, не додавайте в друзі і не підписуйтесь самі на цей фейковий аккаунт: https: // www. facebook.com/profile.php?id=100031733859021", - йдеться в повідомленні.

На фейковій сторінці тільки два повідомлення з фото. Ніякої іншої інформації немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український комік Володимир Зеленський всерйоз має намір брати участь у виборах. Інформація про це надходить з багатьох регіонів України. Партія Володимира Зеленського під назвою "Слуга народу" збирає гроші на передвиборну кампанію. Фінансування вони шукають у політиків регіонального масштабу. Стало відомо, що представники Зеленського звертаються до регіональних депутатів з різних областей України.

Нагадаємо, Кравчук зробив ставки на майбутнього президента: несподіваний вибір.

Як повідомляв Знай.uа ще одна зірка 95 кварталу мітить на пост президента: Зеленський, посунься.

Знай.uа писав, Зеленський заявив про президентство: все для людей.