Легендарну співачку російської естради Аллу Пугачову розкритикували шанувальники за її нову пісню "Що бачу, то співаю", яка була опублікована в мережі 24 грудня.

Аудіозапис пісні з'явився відразу на декількох каналах YouTube, незважаючи на те, що її прем'єра була запланована на квітень наступного року, в рамках концерту співачки в Москві.

"Навіщо мені співати про Нью-Йорк? Я його не бачу. Про доларовий мільйон? Я його не бачу. Що толку співати мені про Париж? Я його не бачу. Навіщо мені співати про рейтинг Форбс? Я його не бачу", ― співає примадонна у своїй свіжій пісні.

Варто відзначити, що більшість шанувальників артистки висловили невдоволення у соцмережі через новий плід творчості кумира. Так, фанати помітили, що якість текстів значно впала останнім часом.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Який час, такі й пісні. Загалом, нісенітниця", ― прокоментував один із користувачів мережі нову пісню Пугачової.

Деякі шанувальники також натякнули, що співачці пора припиняти концертну діяльність.

"Їй пора заспівати душевну пісню Тортилли з улюбленого нами фільму. Ми з розумінням поставимося до цього, будуть оплески і квіти", ― написав користувач Владислав.

Незважаючи на велику кількість негативних коментарів про пісню, деякі фанати все ж пораділи новинці у репертуарі Пугачової. Тим не менш, в росЗМІ артистку розкритикували за її текст.

"Складно повірити, що цю нісенітницю співає артистка, в репертуарі якої є шлягери на вірші Володимира Висоцького, Марини Цвєтаєвої, Осипа Мандельштама, Андрія Вознесенського, Белли Ахмадуліної, Бориса Пастернака та інших, без перебільшення, великих поетів", ― заявив російський журналіст Фелікс Грозданов.

Нагадаємо, нещодавно Алла Пугачова змогла схуднути на 20 кілограмів. Експерти розкрили її секрет.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий російський співак Філіп Кіркоров назвав причину розлучення з легендою пострадянської естради Аллою Пугачовою.

Також портал Знай.uа писав, що колись у послужний список Примадонни мало не потрапив лідер культової рок-групи "Аліса" Костянтин Кінчев. Про це журналістам за гроші проговорилася подруга рокера Іветта Тиркіна.